zondag 24 juni 2012

ik mis het

Hier ben ik weer , 'met hangende pootjes' terug in blogland!
Alle blogs heb ik trouw gelezen afgelopen tijd, elke dag las ik waar jullie mee bezig zijn en eigenlijk wil ik dat toch ook weer delen. Al een poosje denk ik weer te gaan bloggen, maar toch elke keer weer niet tot vandaag. Ik las het blogje van Lupine en vond dat zó leuk, dus daarom is het vandaag de dag dat ik toch weer ga bloggen.
Waar ben ik zo de laatste tijd mee bezig geweest?De quilt voor Lieneke:

En de kids hebben examen gedaan. Timo en Lieneke zijn geslaagd en Marthe houdt het nog ff spannend, die had een her voor biologie en krijgt woensdag uitslag. Waarschijnlijk heeft ze het goed gemaakt, maar nog voor de zekerheid niet te vroeg juigen.

Blij om terug te zijn, groetjes Susi

4 opmerkingen:

 1. Jeeee... wat bijzonder zeg!! Hi hi, wat leuk is Blogland toch he ;)! Zo zie je maar, hoe wel elkaar inspireren en hoe waardevol al onze contacten zijn! Ik wens je weer veel plezier met je blog, enne: geniet ervan!! Lieve groet Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zeker blijven bloggen en als het even niet gaat gewoon even een pauze maar niet meer alles direct wegdoen. Jammer van je verhalen en reacties.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je het bloggen weer oppakt,ik had je al gemist.En als je even geen zin hebt of inspiratie om iets te bloggen gewoon even niet dan,het moet wel leuk blijven.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug.
  Gewoon af en toe een time-out nemen, als het te veel is.
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen